Voordelen voor de Boekhouding

1

Cuse zorgt voor een naadloze aansluiting met Venice en Navision

  • Cuse laat zich als software extensie bijzonder gemakkelijk integreren in uw bestaande orderbeheersysteem en fungeert letterlijk als link tussen alle buiten- en binnenactiviteiten. Van orderplaatsing tot orderlevering zorgt Cuse voor een gestroomlijnde verwerking tot en met facturatie.
  • Cuse fungeert niet alleen als een sales-gerichte CRM maar legt tergelijkertijd de link met uw verkoop-, voorraad- en boekhoudbeheer. Dit zorgt voor een snelle en kwalitatieve orderopname zonder verrassingen achteraf.

cuse-voor-sales-manager
2

Tijds- en kwaliteitswinst dankzij een klantgerichter en accurater verkoopsproces

  • Cuse synchroniseert permanent alle verkoopgegevens met de gegevens uit uw verkoop- en voorraadbeheer. Per buitendienst-medewerker levert u dat 1 à 2 uur besparing per week op.
  • Via track & trace wordt een foutloze en kwalitatief sterke order opvolging mogelijk zonder enig tijdverlies.

cuse-voor-sales-manager
3

Afhandeling van de volledige orderverwerking in real time en zonder backoffice

  • Cuse zet het orderformulier online om naar bestelformulier. Indien de buitendienst ook zelf goederen levert, wordt er ook rekening gehouden met de actuele voorraad en de beschikbare serienummers. Automatisch facturen wordt een feit!
  • U hoeft niet langer een aparte backoffice te onderhouden of de resultaten van de verschillende, aparte orderverwerkingssystemen naast elkaar te leggen. Tijds- en kwaliteitswinst is de directe meerwaarde daarvan.